Winter Olympische Spelen Herdenkingsbankbiljetten worden vrijgegeven

Winter Olympische Spelen Herdenkingsbankbiljetten worden vrijgegeven

Originele titel: Winter Olympics Herdenkingsbankbiljetten worden vrijgegeven in de Olympische Winterspelen, "Olympisch" komt eraan! De verslaggever leerde dat de People’s Bank of China een reeks 24e Winter Olympic Spelen zal uitgeven, waaronder Ice Sports Project Herdenkingsbankbiljetten en Snow Sports Project Herdenkingsbankbiljetten.

Onder hen zijn de herdenkingsbankbiljetten van Ice Sports Project Plastic Bankbiljetten en de herdenkingsbankbiljetten van de sneeuwsporten zijn bankbiljetten. Het is duidelijk dat dit de eerste keer is dat de Chinese People’s Bank de afgelopen drie jaar een herdenkingsbankbiljetten heeft uitgegeven, en het was de eerste keer om een ??herdenkingsbankbiljetten te lanceren.

Onder hen is het herdenkingsbiljoel van het ijs op het ijssportproject het tweede plastic bankbiljet dat in 2000 door de Bank van China van China is ge?ntroduceerd. De belangrijkste scène van het ijssportproject Herdenkingsbankbiljetten zijn het patroonschaatsen atleetpatroon. De top is het nationale embleem van de Volksrepubliek China, de "People’s Bank of China", en de linkerkant is het 24e Winter Olympische Spelen Embleem, De rechterkant is de lichte kleuren gefotografeerd muziekpatroon. Het denominatienummer "20" en de Chinese karakters "Pick round", onder het dynamische holografische patroon, transparant venster, braille kneuzingen en kroonpersonages.

Het hoofdaanzicht van de achterkant is het patroon van de "ijsblokje" van de 24e winter Olympische spellenwedstrijd, boven de "Chinese People’s Bank" Chinese Pinyin, Mongoolse, Tibet, Di en Zhuang 4 soorten "China People’s Bank" -woorden en denominaties . "De 24e Winter Olympische Spelen herdenkerend" 20 "en het aantal denominatienummers" 20 ", de Chinese Pinyin letter" yuan ", het volgende jaar" 2022 "en het lange hoofdstuk.

De belangrijkste weergave van de herdenkingsbankbiljetten met sneeuwsporten zijn de free-achtige skisporters. Ze zijn het nationale embleem van de Volksrepubliek China, "People’s Bank of China", de rechterkant is de 24e Winter Olympische Spelen, het denominatienummer "20" en Chinese karakters "oppakken", onder het dynamische hologrampatroon, braillebouven en kroonnummers.

Het hoofdweergave van de achterkant is het "Snow Ruyi" -patroon in de 24e Winter Olympische Spelenwedstrijdenlocatie. De top van "People’s Bank of China" is "Chinese People’s Bank", Mongoolse, Tibet, Wei en Zhuang 4 National Text " China Mensen Bank "Woorden", de 24e Winter Olympische Spelen Herdenkingen "" 20 ". De 24e Winter Olympische Spelen, de 24e Winter Olympische Spelen, die hetzelfde is als de huidige circulatie van RMB en circuleert dezelfde waarde.

Elke dimensie is 20 yuan, en elk ticket is 145 mm, en de breedte is 70 mm.

De 24e Winter Olympische Spelen Herdenkingsbankbiljetten waren 200 miljoen (inclusief 40.000 sets van historische valutabestanden). De reeks herdenkingsbankbiljetten wordt uitgegeven. De industri?le en commerci?le bank van de industrie en de handel en andere reserveringen worden benoemd op afspraak in 14 tot 16e, met een reeks reserveringen, inwisseling, reservering per persoon en 10 sets inwisselen. "People’s Daily Overseas Edition" (11e editie, december 2002) (Editor: Yizhen, Luo Wei) Delen Laat meer mensen zien.