Wapens & Equipment Group 208 lichte wapens Museum

Wapens & Equipment Group 208 lichte wapens Museum

Lichte wapens Museum is gevestigd in het zuiden uitgang van Changping District, Beijing, is aangesloten bij China’s Artwell International Shooting Institute. Het is ook een raam van het licht wapen van China tot exposeren en te communiceren. De lichte wapens Museum is gepleegd aan het dienen van de binnenlandse lichte wapens en het wetenschappelijk onderzoek en de lancering van de nationale defensie wetenschap promotie onderwijs en werk sinds de opening, en heeft meer dan 20.000 vierkante meter van de plaats middelen, en heeft een uitgebreide kwaliteitscontrole science talent. Team. Meer dan 200.000 lichte wapens gerelateerde tentoonstellingen, meer dan 400 waardevolle historische foto’s en verwante voorwerpen werden tentoongesteld. Het museum is verdeeld in twee lagen: de eerste verdieping is de wereld hal, de tweede verdieping is een Chinese zaal, de winkel is in het land, de mainstream wapen is meer dan 600 stuks, kostbare foto’s, met inbegrip van koude wapens, thermische wapens, moderne wapens, en de toekomstige lichte wapens. Het licht wapen exposities getoond in de Chinese Hall zijn de meest complete in China. Het museum maakt gebruik van de geschiedenis van lichte wapens als de belangrijkste lijn, en de wereld wordt aangeduid met de wereld en China tegen de kou wapen tijdperk naar de oude, moderne hot wapens en lichte wapens van de moderne thermische wapens, en de toekomstige ontwikkeling van lichte wapens.

Na het einde van het bezoek, zullen de bezoekers een eerste inzicht in de ontwikkeling van lichte wapens en lichte wapens te hebben.

Het is de ideale plaats voor sociale massa’s om de geschiedenis van lichte wapens, lichte wapens en kennis van de nationale defensie onderwijs en wetenschappelijk onderwijs te begrijpen. Het museum systeem is rijk aan licht wapen culturele hulpbronnen in het bevorderen van lichte wapens cultuur, populariseren van lichte wapens kennis, erven rood geschiedenis, speelt een belangrijke rol in de revolutionaire geest, terwijl het dienen als een militaire cultuureducatie base and Society partij-opbouw onderwijs basis zullen be?rven de militaire cultuur, dragen naar de geest van de mensen en soldaten en hun krachten te dragen in de partij onderwijs.