XI Jinping Tongtongong General Secretary of the Laos People’s Revolutionary Party, president president Tonglun woont de Chinese en oude spoorweggebroken ceremonie bij

XI Jinping Tongtongong General Secretary of the Laos People’s Revolutionary Party, president president Tonglun woont de Chinese en oude spoorweggebroken ceremonie bij

Algemene secundaire secretaris van het Centraal Comité, president XI Jinping in de middag van Beijing met de algemene secretaris van het Centraal Comité van de Revolutionaire Laos People op 3 december, en de president van de president Tonglun woonde de middelste en oude spoorweg bij. De vice-president van het nationale comité van de politieke raadpleging van het Chinese volk, de hoofdstoel van het hoofdontwikkelings- en hervormingscomité van de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie.

De relevante afdelingen van China en de oude en lokale verantwoordelijke personen, de projectconstructorenvertegenwoordigers, de relevante nationale leiders in Kunming, en de oude gezanten, enz.

Laos Deputy premier Song Song en de verantwoordelijke persoon over China National Railway Group rapporteerde aan de twee staten. De hoofden van de twee landen hebben een toespraak gegeven.

Xi Jinping vertegenwoordigt de Chinese Communistische Partij, de Chinese regering en de Chinese mensen hebben de Chinese en oude spoorwegen gefeliciteerd om hun warmte uit te drukken en respect te betalen voor de constructies van de twee landen. Xi Jinping wees erop dat ik in 2015 een belangrijke beslissing heb genomen met Laos-leiders en een belangrijke beslissing maakte om een ??oude spoorlijn te bouwen. In de afgelopen vijf jaar hebben het midden en de oude mensen samengewerkt, nauw samenwerken en de berg opent, de waterbrug, het hoge niveau, hoge kwaliteit voltooide de bouwtaak, legt de diepgaande connotatie van de geest van de Chinees en het oude uit Fate community, die het socialisme van de twee landen toont, de speciale voordelen van het systeem concentreren zich op kosten die dingen doen.

Xi Jinping wees erop dat China en oude spoorwegen vlaggenschipprojecten zijn van wederzijds voordelige samenwerking tussen de twee landen. De spoorweg is een pass, Kunming naar Vientiane heeft niet langer hoog, en de weg is niet langer lang. De twee partijen moeten aanhoudende inspanningen, goed als goed, het spoorwegonderhoud dragen, een goede operatie, goed ontwikkelen langs de lijn, een goede constructie bouwen, gouden lijnen bouwen en ten goede komen aan de mensen van de twee landen. Xi Jinping benadrukte dat de oude en oude spoorwegen de bezienswaardigheidsprojecten zijn voor hoge kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft China een hoge standaard, duurzaam, voordeel-levensduur en verbetert continu de bouw van een totale bouwgebied, waardoor wederzijds voordeel en win-win-win-win wordt bereikt en nieuwe ruimte openen voor de economische ontwikkeling van de wereld. China is bereid om een ??nauwer afgeronde samenwerking met Laos te bouwen en de bouw van menselijke lotgemeenschappen te bevorderen.

Xi Jinping benadrukte dat ik een paar dagen geleden een paar gezamenlijke letters ontving, geschreven door Laos studeerden in Shanghai, China.

Ze zeiden unaniem gezegd dat ze hebben bijgedragen aan de operatie en ontwikkeling van China en oude spoorwegen. Ik ben erg blij.

De toekomst van China en oude vriendschap in de jeugd zijn de wortels van interoperabiliteit van interoperabiliteit in het hart.

China is bereid om meer liang te cultiveren voor de weg naar China en oude vriendschap. Tonglun zei dat vandaag een trots moment is, Laos-mensen zijn eindelijk gedroomd. Dankzij de sterke steun van China, bieden Laos eindelijk afscheid van het tijdperk van geen treinen en heeft ze een moderne spoorlijn.

De oude spoorlijn is de strategie van Laos Lock, die een binding is die diepgaand is, een band die de hele weg is gemiddeld. Het is een belangrijke mijlpaal in de bouw van de moderne infrastructuur van Laos, die de economische en Sociale ontwikkeling van Laos. In de twee leiders hechten veel waarde aan de steun en alle partijen om te ondersteunen, de twee partijen overwinnen de uitdagingen en andere uitdagingen en andere uitdagingen, met succes afgerond en afgeleverd aan het verkeer, dit is het waardevolle geschenk van de 46e verjaardag van de oprichting van de Volksrepubliek China, 60e verjaardag Het Grand Happy Event is de levendige weergave van de oude buren, goede vrienden, goede kameraden, goede partners, en de geest van de oude en middelbare leeftijd, en het grote symbool van de vriendelijke relaties tussen de Twee landen en de mensen van de twee landen zullen oud zijn. De nieuwe belangrijke connotaties in de twee landen en de relatie tussen de twee landen. Laos is bereid om te hebben, onderhouden, bedienen en meer welzijn hebben gebracht voor de twee landen en regio’s om bij te dragen aan de regionale interconnectie en ontwikkeling welvaart.

Ik wou dat China constant nieuwe glorie heeft gemaakt! Ik wens je een lange en vriendelijke relatie tussen de oude mensen! Vientiane Station Train Driver Report: de implementatie is klaar, alsjeblieft Tong-dynastie president heeft een instructie uitgegeven.

Tonglun-richtlijn: vertrek! Kunming Station Train Driver Report: het vertrek is klaar, oefen de stoel om een ??instructie uit te geven.

XI Jinping-richtlijn: Vertrek! China Passagierstrein C3 in Kunming-station, de oude passagierstrein C82 is tegelijkertijd bij het Station van Vientiane.

De open auto-ceremonie werd met succes afgesloten in het lied van de Lasteen van de oude mensen. Ding Xuexiang, Liu Hequi woonde de bovenstaande activiteiten bij. Laos premier Pankan, Vice Chairman Bayi, Vice Premier Jiqia woonde het station Vientiane bij. De oude en oude spoorwegen uit het noorden van China, China, Kunming, ten zuiden tot Laos, Zuid naar Laos, is de eerste die de Chinese Standard, China en Lun Cooperative Construction-operatie gebruikt, en direct aangesloten op China Railway Network, 1035 km.

Na het passeren van de auto is Kunming 10 uur van 10 uur.

(Reporter Zheng Mingda).