Voor landelijke studenten beter morgen

Voor landelijke studenten beter morgen

  Onderwijs is de basis. Onderwijs is een fundamentele manier om het zelf te verbeteren, het cre?ren van een beter leven is een belangrijke basis voor de voortgang van de sociale ontwikkeling, en de distributie van educatieve hulpbronnen is ook gerelateerd aan sociale eerlijkheid. Lange tijd heeft de opleiding van mijn land problemen met kwaliteit van het hoogwaardige en grote stedelijke en landelijke gaten. Hoe de bouw van landelijke leraren te versterken en hoe de toewijzing van de onderwijsbeurs te optimaliseren en de leden van de wedstrijd weer te geven.

  "Jianqiang Rural Team Team" Er is geen goed lerarenteam, de ontwikkeling van het plattelandsonderwijs wordt niet gepraat. "Liu Zhongkui, plaatsvervangend hoofdcomité van het Nationaal Comité van China, Deputy Main Comité, Noordwest Normal University, is van mening dat de huidige leraren hebben problemen bestaan ??zoals grote leeftijd, educatieve concepten en veroudering van kennisstructuur. Het fenomeen van landelijke leraren is in het algemeen bestaand aan het fenomeen van de stad, en sommige plaatsen hebben een serieus verlies van leraren voor ruggengraat. Hoe laat je uitstekende leraren in het land achter? Vertegenwoordiger van het National People’s Congress, Secretary of the Party Tak van Wat Shi Town, District Xiuyu, Putian City, Provincie Fujian, Zeng Yunying, zal zich richten op het verbeteren van de behandeling van dorpen en dorpen.

Ze suggereerde dat het noodzakelijk is om het prestatiebereik van de leraar te verbeteren en het stimuleringsmechanisme te verdelen en de leraren van de leeftijdsvergoedingen van leraren en klasse Master-emissierechten op de juiste manier te verbeteren, zodat leraren echt een sociaal respect en benijdenswaardige beroep worden. Het aandeel van hoge leraren op de juiste manier verbeteren en de professionele ontwikkelingsruimte van leraren uitbreiden.

  "In de afgelopen jaren is de school in de hoofdsector van de grens-etnische gebieden, het onderwijsniveau erg snel, maar muziek, kunst en sport zijn erg schaars, vaak bediend door andere onderwerpen.

"Vertegenwoordiger van het National People’s Congress, Liu Lei, plaatsvervangend Township, Tongjiang Township, Tongjiang Street, de Provincie Heilongjiang, zei dat de huidige structurele tegenstrijdigheid in het dorps- en stadsleraren, de intensiteit van professionele leraren zoals stevige schoonheid, en meeneemt, zou moeten verhogen Studenten in plattelandsgebieden van hoge kwaliteit kwaliteitsonderwijs.

  Het optimaliseren van het Education Resource Configuration Representative Committee is het erover eens dat terwijl het volledig aanvullen van de kloof, het ook nodig is om het onderwijsbronnen te maximaliseren door de lay-out en digitale technologie te optimaliseren. Het Congresvertegenwoordiger van het National People, voorzitter en CEO van Tencent Board of Directors, versterken de constructie van landelijke kleinschalige scholen en township-instapscholen, om de hardwarefaciliteiten van de school te verzekeren, aandacht te besteden aan het cultiveren van de uitgebreide kwaliteit van landelijke studenten, en continu verbeteren van de behandeling van landelijke leraren.

  "Veel basisscholen voor dorpsniveau in afgelegen gebieden kunnen jonge leraren niet vertrouwen." Leden van het nationale comité van de politieke raadpleging van het Chinese volk, de directie van de plaatsvervangend provincie van Guangxi Luocheng 仫 族 自 县, duiden op De lay-out van "bronconcentratie, de concentratie van de leraar" het principe, krachtig bevorderen van de constructie van gestandaardiseerde instapscholen en vermijdt verspilling van middelen en leraren middelen als gevolg van lay-outdispersie.

  De toepassing en popularisatie van nieuwe technologie?n, enigszins elimineren van tijd- en ruimtebarrière, die meer mogelijkheden bieden om de kwaliteit van het onderwijs in plattelandsgebieden te verbeteren. MA Huateng stelde voor om de constructie van landelijke informatie-infrastructuur te vergroten, om een ??digitaal platform te cre?ren dat betrekking heeft op middelen voor plattelandsonderwijs, het verdiepen van het begrip en het begrip van de stedelijke en landelijke adolescenten en begrip van boeren, en het platteland van het landelijke adolescenten versterken. Zhu Dingjian, lid van het Nationaal Comité van China, voorzitter en Chief Executive President, vertrouwt op internettechnologie, onderwijsbronnen in ontwikkelde regio’s kunnen "Champion" zijn, uitstekende leraren voeren real-time online video door via het netwerk en online realtime interactie, het bereiken van het delen van uitstekende lesgevende klaslokalen en docenten middelen. Landelijke revitalisering, talent is sleutel, onderwijs is een belangrijk middel om talenten te kweken. Naar de mening van MA Huateng is het noodzakelijk om de verplichte opleiding te garanderen, maar ook het belang hechten aan plattelandsonderwijs, door middel van beroepsonderwijs, de dorp revitalisering en transport professionele talenten. Hij suggereert dat de ontwikkeling van het beroepsonderwijs voor plattelandsgebieden versnelt, waardoor de bouw van ouderdomsdiensten, woningdiensten, enz. Versterkt, enz. Werkgelegenheidshulp, begeleidende schoolbedrijven om geavanceerde technologie en octrooien op het gebied van landbouweconomie in te incuberen.